Nosaltres

Quan disposes d’un bon espai per a professionals del benestar, només pots fer una cosa, compartir-lo.

Quan ets terapeuta t’adones de la importància de tenir un bon espai, que transmeti professionalitat, on treballar i rebre els teus clients. On tu i ells s’hi sentin a gust.

Per això, vaig crear aquests espais amb cura i estima, pensant en tot moment en el que tu necessites. Tant si desitges un lloc de treball fix, com si busques un espai d’ús puntual a Reus.


Jo també soc terapeuta i conec la importància de trobar un bon lloc, i la tranquil·litat d’haver-lo trobat.

La meva missió és oferir-te un espai adient, còmode i agradable per realitzar la teva activitat. I que sentis aquesta tranquil·litat de la que et parlo.

Un espai bonic i equipat amb tot el necessari per fer la teva activitat amb professionalitat i comoditat. On el tracte sigui proper i et sentis com a casa.

Un espai on sigui fàcil fer créixer el teu negoci i on tu i els teus clients, desitgeu arribar, i sentiu lleugeresa i calma al marxar.

Gemma Arrufat

Psicòloga, terapeuta de sessions assistides amb Cavalls i instructora de Mindfulness.

Personalment, gaudeixo d’oferir les meves sessions al despatx consulta i en grup a la sala gran, i em venia molt de gust poder compartir l’espai amb altres grans professionals com tu. Col·laborar i créixer plegats.